Tractor Steyr PROFI CVT


NOUL PROFI CVT - GENIUL UNIVERSAL

Inovatorul tractor Profi CVT, cu motoare cu patru cilindri între 116 și 145 cp, transmisie CVT și ISOBUS III, oferă maximul absolut din punct de vedere al confortului și al asistării operatorului. Această serie este caracterizată de o mare eficiență și nivele de confort la fel de ridicate: motoarele ECOTECH eficiente din punct de vedere al combustibilului, controlul activ la staționare și tehnologia cu ambreiaj dublu, precum și designul complet revizuit satisfac pe deplin toate așteptările. Cu modelul Profi CVT puteți deține controlul în toate activitățile întreprinse – nu în ultimul rând datorită sistemului hidraulic cu o putere remarcabilă.

 

CABINA

CHIAR ȘI MUNCA INTENSĂ POATE DEVENI O PLĂCERE

Cabina tractorului Profi CVT oferă un spațiu de lucru fiabil în toate situațiile: Nivelul de zgomot redus de doar 69 dB(A), scaunele individuale, ergonomice și reglajele coloanei de direcție, instalația de aer condiționat reglabilă fin și sistemele sofisticate de suspensii și iluminat asigură un confort maxim.

PUTERE MAXIMĂ DE OPERARE DE LA BUN ÎNCEPUT

Cabina confortabilă cu suspensii și scaunul „Dual Motion”, cu sistem de perne dinamice și tetiere reglabile, asigură nivele optime de confort.

SUSPENSIE ACTIVĂ

Scaunul cu tapițerie de piele de cea mai înaltă calitate „Maximo Evolution”, încălzirea și ventilarea scaunului și suspensia activă cu reglaj automat sunt perfect adecvate pentru a satisface cerințele dvs.

NOAPTEA DEVINE ZI

Sistemul de lămpi de lucru LED asigură o excelentă vizibilitate chiar și după căderea nopții. În dotarea standard sunt prevăzute 6 lămpi de lucru LED în partea din față și din spate a plafonului cabinei. De asemenea, este disponibil un sistem opțional cu 4 lămpi de lucru LED, pe fiecare stâlp al cabinei, în față și spate. Intensitatea luminoasă de 2.000 lumen per lampă LED transformă noaptea în zi și asigură operarea eficientă și cu precizie a tractorului.

 

MOTOR

PUTERE MARE, CONSUM REDUS

Motoarele diesel cu control electronic gestionează fără efort toate operațiile de putere, chiar și la viteze de rotație reduse. Seria Profi CVT acoperă în prezent un interval al puterii nominale între 116 și 145 cp, intervalul principal de operare al motoarelor cu 4 cilindri aflându-se între 1500 și 1900 rpm cu Power Plus, asigurând o putere suplimentară de 34 cp.

LIDERUL CLASEI SALE ÎN TEHNOLOGIA MOTORULUI

Putere folosită în cel mai inteligent mod. Mulțumită tehnologiei ECOTECH, motoarele modelului Profi CVT sunt lideri în clasa lor. Aici, profitabilitatea, productivitatea, conservarea mediului și managementul ultra-modern al energiei sunt îmbinate într-o simbioză perfectă: Datorită sistemului unic de tratament post-combustie Hi-eSCR, consumul de combustibil este optimizat, iar răspunsul în putere al motorului este îmbunătățit. Timpul optim al injecției de combustibil fără recircularea gazului de eșapament înseamnă că nici motorul și nici sistemul de răcire nu sunt supraîncărcate. Acesta înseamnă intervale de întreținere de 600 de ore, întrecând toți concurenții. Acest sistem nu necesită filtre de particule, reducând astfel costurile de întreținere.

MANETĂ DE CONTROL PENTRU ECOOPERARE

Maneta de control pentru operare ECO permite operatorului să selecteze plaja vitezelor de rotație ale motorului și, astfel, să regleze puterea motorului și profitabilitatea muncii.

 

TRANSMISIE SI TEREN PROPULSOR

DRUMUL CONTINUU VARIABIL CĂTRE SUCCES

Mulțumită construcției cutiei de viteze CVT (transmisie variabilă continuă), principala caracteristică de operare este finețea. O îmbinare inteligentă a forțelor hidraulice și mecanice asigură economia, fără a compromite puterea.

Arborele prizei de putere de pe seria Profi CVT funcționează cu trei opțiuni de configurare a vitezei. Pentru a folosi la maxim puterea tractoarelor Profi CVT simultan în față și în spate, de exemplu la operarea a două echipamente de tuns iarba în față și în spate, este disponibil opțional un lift frontal cu arbore de priză montat în față pentru creșterea productivității.

Puterea modelelor Profi CVT poate fi transmisă pe sol și poate fi folosită în mod confortabil și cu mare precizie. Aceasta deoarece, similar managementului activ al tracțiunii, tractoarele prezintă alte câteva funcții care optimizează performanța virării și a frânării în toate situațiile.

TRANSFER EFICIENT AL PUTERII

Cutia de viteze cu rezistență la uzură și cu tehnologie de ambreiaj dublu asigură un excelent transfer de putere. Operarea fără întreruperea tracțiunii înseamnă o accelerare îmbunătățită și un consum redus de combustibil.

DE LA BLÂNDEȚE LA AGRESIVITATE

Există trei setări de „agresiune a transmisiei” pentru pedala de accelerație și Multicontroler. Acest lucru modifică caracteristicile de accelerare, precum și caracteristicile de rulare a ralanti ale Profi CVT. Stările de transport permit schimbarea lină a direcției – ideală pentru transport la viteze mari și pentru operare pe teren alunecos. Împreună cu frâna remorcii atunci când se tractează o remorcă, acest lucru îmbunătățește siguranța la decelerare, împiedicând remorca să lovească tractorul. Setarea standard este destinată activităților obișnuite de pe teren. Setarea „agresivă” este destinată în mod special lucrărilor grele din câmp și operațiilor cu încărcător frontal. Ea asigură schimbări directe și rapide de direcție.

CORELARE PEFECTĂ

Funcția pentru managementul prizei de putere reduce volumul de lucru, activând și dezactivând automat priza atunci când sistemele hidraulice frontale și spate sunt ridicate și coborâte. Controlerul pentru pornire ușoară permite pornirea ușoară a accesoriilor. Integrarea prizei de putere frontale și a cuplajului frontal în fața tractorului permite reducerea distanței dintre osia frontală și cuplajul frontal.

CARACTERISTICI EXCELENTE DE DEPLASARE

Modelul Profi CVT este prevăzut cu o suspensie față care asigură un confort superlativ în deplasare și care sporește tracțiunea în timpul activităților de cultivare a solului. Cilindrul dublu este conectat la doi acumulatori de presiune. Aceștia asigură o cursă controlată a arcului de 105 mm. Toate osiile frontale sunt adecvate pentru ridicare frontală de sarcini grele și pentru operare cu încărcător frontal.

MANEVRABILITATE REMARCABILĂ

Designul suplu al motorului permite un unghi mare de virare. În combinație cu un unghi de fugă de 12 grade și apărătorile de noroi mobile, se obține o rază de virare minimă de 9,2 metri. Ceea ce înseamnă că tractorul STEYR Profi CVT prezintă o bună manevrabilitate chiar și în spații foarte înguste.

 

EASY TRONIC II SI ISOBUS III

AUTOMATIZAREA PERFECȚIONATĂ

Noul sistem de management al haturilor Steyr Easy-Tronic II asigură proceduri de lucru complet automate la deplasarea pe câmp agricol. Sistemul ISOBUS din Clasa III introduce un nou standard pentru schimbul de date de operare și control între tractor și accesorii. El mărește sfera posibilităților și în consecință crește considerabil productivitatea și profitabilitatea, permițând controlul operațional al tractorului prin accesoriile sale.

SATISFACȚIA OPERATORULUI

Sistemul de management al haturilor Easy Tronic II este conceput să reducă în cea mai mare măsură sarcinile operatorului atunci când tractorul se deplasează pe haturi. Fiecare etapă de operare poate fi programată în funcție de timp sau de cursă completă. În plus, pot fi configurate activatoare suplimentare pentru alte diverse funcții automate, inclusiv reducerea vitezei de rotație a motorului atunci când accesoriul este ridicat, de exemplu. Secvența de hat poate fi programată în repaus sau în timpul deplasării. Secvența de hat poate fi reprodusă automat sau manual.

ACCESORIUL CONTROLEAZĂ TRACTORUL

Spre deosebire de contrast ISOBUS din Clasa I și II, în care tractorul transmite informații către accesoriu, iar acestea reacționează la ele, ISOBUS III transmite date și de la accesoriu la tractor. Aceste date controlează funcțiile tractorului, de ex. echipamentul de ridicare este poziționat independent, priza de putere este pornită și oprită, unitatea de control electronic este activată, iar viteza de deplasare este reglată independent, în funcție de condițiile particulare. Rezultatul este o eficiență optimă a accesoriului și, în primul rând, ușurarea activității operatorului.

 

SISTEMUL HIDRAULIC

SUFICIENT DE MARE PENTRU A DEPĂȘI TOATE OBSTACOLELE

Sistemul hidraulic cu detecția sarcinii folosit la modelele PROFI CVT se bazează pe o pompă cu deplasament variabil cu un debit de până la 125 l/min. Aceasta garantează un răspuns excelent de la întregul sistem hidraulic aflat în operare.

SARCINILE GRELE DEVIN ACTIVITĂȚI UȘOARE

Cu o forță maximă de ridicare de până la 7.864 kg, Profi CVT depășește toate dificultățile. Controlul electronic al palanului (EHR) permite configurarea cu precizie a accesoriilor cu ajutorul potențiometrului sau al ecranului tactil. Atenuarea dinamică a vibrațiilor, sistemul Ride Control, neutralizează vibrațiile accesoriilor grele. Siguranță pe orice tip de teren cu ajutorul stabilizării oscilațiilor. Stabilizatoarele automate ale brațelor inferioare asigură securitatea la virajele în haturi și în timpul transportului.

 

S-TECH

EFICIENȚĂ ÎN ÎNTREAGA FAMILIE DE TRACTOARE

S-Tech revoluționează agricultura: Ghidajul pe banda de mers, managementul datelor, operarea tuturor accesoriilor prin funcția ISOBUS și multe altele – cu S-Tech operatorul deține controlul deplin. Sistemul modular controlează întregul ciclu de producție și permite schimbul flexibil de componente de sistem între mai multe utilaje. Bine ați venit în viitorul agriculturii moderne!

PRECIZIE PERFECTĂ

Sistemul automat de virare S-Guide, bazat pe DGPS, operează cu o precizie supremă. El garantează ghidajul pe benzi paralele atunci când tractorul este operat pe traiectorii drepte și curbe. Cu o precizie reproductibilă de până la 2,5 cm, nu există riscul de suprapunere sau omisiuni, chiar și pe teren dificil sau în condiții meteo nefavorabile, inclusiv atunci când se lucrează pe întuneric sau în condiții de lumină redusă.

TOTUL LA VEDERE, TOTUL SUB CONTROL

Tractoarele STEYR PROFI CVT echipate cu sistemul S-TECH satisfac toate cerințele pentru o tehnologie agricolă de mare precizie. Aceasta înseamnă, de exemplu, că operarea accesoriilor compatibile cu ISOBUS II și III, integrarea sistemelor de virare automată (S-Guide) și utilizarea tractoarelor Profi CVT pot fi realizate cu ușurință. Monitorul S-TECH 700™, integrat în reazemul de braț, este controlat cu ușurință printr-un ecran tactil.

SOLUȚII DE TELEMATICĂ S-FLEET

Acest sistem permite accesarea datelor de operare în timp real de la utilajul dvs. prin rețeaua de telefonie mobilă. Astfel, managerii de flotă pot păstra legătura cu utilajele și operatorii și pot transmite și recepționa informații în timp real. Aceasta înseamnă o productivitate sporită și o organizare optimă a flotei.

Etichete: steyr, profi, cvtDin aceeași categorie