Tractor Steyr KOMPAKT


Noul model Kompakt de la Steyr revoluționează calculul raportului cost/beneficiu. Acesta este ușor, manevrabil și flexibil: echipat cu tehnologia dovedită practic a tractoarelor mari, Kompakt reprezintă instrumentul ideal pentru toate aplicațiile. Motoarele cu puteri între 74 și 114 cp și un excelent raport putere / greutate garantează o eficiență optimă în activități de îngrijire a spațiilor verzi. Mulțumită manevrabilității unice a acestui tractor, clasa Kompakt reprezintă totodată instrumentul optim pentru activități de încărcător frontal în șoproane și în curte. Pentru activități de agricultură, forestiere, comerciale și municipale, noul Steyr Kompakt asigură cea mai mare versatilitate și cele mai mari beneficii la cele mai reduse costuri de investiție și de exploatare.

 

Modele Cuplu cai putere Capacitate cilindrica cm3 Numar cilindrii
4075 KOMPAKT 55KW 75 CP 3400 4
4085 KOMPAKT 63KW 86 CP 3400 4
4095 KOMPAKT 73KW 99 CP 3400 4
4105 KOMPAKT 79KW 107 CP 3400 4
4115 KOMPAKT 84KW 114 CP 3400 4

 

Cabina 

CONFORTABILA CABINA A MODELULUI KOMPAKT

Cabina cu podea plată, confortabilă și spațioasă a modelului Kompakt este derivată din designul cabinelor tractoarelor mai mari ale societății Steyr. Ușor accesibilă din ambele părți, ea depășește toate așteptările unui spațiu de lucru optim. Ergonomia avansată a comenzilor, scaunele confortabile atât pentru operator cât și pentru pasager, izolația fonică excelentă și sistemul îmbunătățit de ventilație și climatizare creează condiții perfecte pentru toate aplicațiile. Geamurile oscilobantante din față, spate și lateral, precum și geamul de plafon prevăzut în dotarea standard, asigură de asemenea o bună vizibilitate în toate direcțiile.

INSTRUMENTE DE PRECIZIE

Tractoarele Kompakt sunt prevăzute cu instrumente și comenzi dispuse ergonomic astfel încât în orice situație dispuneți de o vedere intuitivă de ansamblu și de un control total. Comanda pentru deplasare înainte / înapoi este integrată confortabil în coloana înclinată de direcție, putând fi operată cu ușurință.

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Modelul Kompakt oferă un nivel de confort inaccesibil în trecut, atât pentru operator cât și pentru pasager, cu scaune ultra-confortabile. Regiunea inferioară și lombară a spatelui sunt bine protejate în zilele îndelungate de muncă. Integrată în plafon, fereastra destinată vizibilității este prevăzută cu o apărătoare de soare integrată și asigură o operare confortabilă și sigură a încărcătorului. Sistemul de proiectoare de înaltă performanță, cu lămpi montate pe plafon, transformă noaptea în zi dacă este necesar, pentru a eficientiza și mai mult operarea tractorului Kompakt.

 

Motor

NOUA GENERAȚIE DE MOTOARE CU TEHNOLOGIA FUTURE-SAFE

Modelele Kompakt, cu puteri nominale de 75, 86, 99, 107 și 114 cp, sunt prevăzute cu motoare ecotech de 3,4-litri cu injecție în rampă comună și turbocompresor plus răcitor intermediar. Aceste motoare sunt prevăzute cu injecție electronică directă și sunt capabile să mențină puterea de ieșire maximă la un nivel constant între 1900 și 2300 rpm. Viteza prizei de putere este perfect corelată cu curba de putere a motorului pentru a asigura o manevrabilitate ușoară în cele mai dificile condiții.

ECONOMIC ȘI CURAT

Motoarele dezvoltate special pentru modelele Kompakt sunt cele care asigură un raport putere/greutate favorabil și un consum de combustibil foarte economic. Sistemul modern de curățare a gazelor de eșapament, instalat pe motoarele ecotech (Kompakt 4075, 4085, 4095, 4105, 4115), asigură o emisie minimă de poluanți pentru a se conforma standardelor de emisii etapa III B. În consecință, Kompakt nu este doar foarte ecologic, ci și deosebit de economic.

FIABIL ȘI UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Noile motoare au fost dezvoltare pe baza unor principii de design care vizează cel mai ridicat standard de fiabilitate și cea mai mare ușurință în utilizare. Pornirea motorului se realizează imediat, chiar și la temperaturi extrem de coborâte, dovedind o fiabilitate neîntrecută. Caracteristicile de răspuns ale motorului și puterea enormă asigură o performanță impresionantă în toate condițiile de operare. Toate punctele de service sunt ușor accesibile pentru ca lucrările de curățare și întreținere să se desfășoare fără efort, atunci când sunt necesare. Aceste motoare sunt concepute să contribuie la succesul activității dvs. zi după zi, an după an.

 

Transmisie si tren propulsor

DISTRIBUȚIA OPTIMĂ A PUTERII

Sunt disponibile trei opțiuni de transmisii avansate care asigură cel mai bun transfer al puterii disponibile pentru distribuția cuplului de la motor la roți și la priza de putere cât mai eficient posibil în orice condiții. De la transmisia 12 x 12 până la transmisia 24 x 24 cu două viteze de marșarier și ambreiaj servo, toate cerințele legate de transmisie sunt satisfăcute în mod ideal. Toate modelele Kompakt sunt de asemenea disponibile cu cutie de viteze reductoare. Și fiecare dintre aceste transmisii oferă nivele de fiabilitate și productivitate nemaiîntâlnite în această clasă de putere.

FIABILITATE ÎN TOATE ASPECTELE

Manevrabilitatea extraordinară a modelului Kompakt asigură o flexibilitate suficientă pentru execuția tuturor activităților. Sistemul Opti-Stop cuplează automat transmisia 4WD atunci când sunt acționate ambele pedale de frână. Astfel, operarea remorcilor, în special pe pante abrupte, devine mult mai sigură. Un sistem electro-hidraulic de blocare a diferențialului garantează tracțiune integrală în toate condițiile. Mulțumită pompei hidraulice dedicate, servo-direcția rămâne ușoară și precisă chiar și atunci când partea frontală a tractorului este supusă unor sarcini mari. Iar frânele opționale cu disc pe osia față asigură o performanță impresionantă pentru îmbunătățirea siguranței.

CAPACITATE SPORITĂ

Atât osia față cât și cea spate au un design robust, de mare rezistență. Acestea sporesc capacitatea de sarcină maximă permisă a tractoarelor Kompakt la 6.000 kg. În plus, osia spate HD permite (dacă este cazul) instalarea unor anvelope mai mari, de 34 inch (dimensiuni maxime 540/65R34 sau 600/60R30).

 

Priza de putere

PRIZĂ DE PUTERE PENTRU TOATE APLICAȚIILE

Puternicele modele Kompakt sunt prevăzute cu o priză de putere de 540/540E care încorporează o priză de putere pentru deplasare. De asemenea, opțional, sunt disponibile versiuni de 540/1000, 540E/1000 sau 430/540E. Vitezele prizei de putere sunt compatibilizate ideal cu caracteristicile de putere ale motorului. Priza de putere este activată electro-hidraulic.

 

PERFORMANȚĂ MAXIMĂ, FLEXIBILITATE MAXIMĂ

În versiunea standard, priza de putere poate fi comandată electro-hidraulic să opereze la 540 sau 1000 rpm, în timp ce vitezele prizei corespund cu exactitate vitezelor motorului pentru a maximiza randamentul de putere, cu excepția vitezei economice de 540E rpm, care este atinsă la viteze ale motorului de doar 1550 rpm. Acesta este punctul în care motorul livrează cel mai mare cuplu la cel mai redus consum de combustibil.

 

Sistem Hidraulic

SISTEM HIDRAULIC COMPACT CU CAPACITATE SPORITĂ

Sistemul hidraulic fiabil și puternic al noului model Kompakt este conceput pentru a livra o putere de ridicare chiar și mai mare. Puteți alege între robustul regulator mecanic al cuplajului (MHR) și regulatorul electronic (EHR). În cazul instalării unui cilindru hidraulic extern suplimentar, cuplajul spate oferă o capacitate maximă de ridicare de până la 3900 kg.

 

FLUX VARIABIL DE PUTERE

Cu o capacitate de 48 l/min, pompa hidraulică standard de pe modelele Kompakt livrează o putere mai mult decât suficientă pentru majoritatea aplicațiilor, însă, dacă este necesară o putere și mai mare, fiecare model Kompakt poate fi prevăzut cu o pompă de mare performanță de 64 l/min. Toate modelele Kompakt pot fi prevăzute cu până la trei racorduri hidraulice în spate și un distribuitor, astfel încât sunt disponibile în total 8 racorduri. Pot fi instalate alte două supape intermediare pentru operarea unui încărcător frontal. Controlul precis al sistemului hidraulic din cabină este asigurat cu ajutorul unui joystick instalat ergonomic. De asemenea, este disponibil controlul extern cu ajutorul comutatoarelor instalate pe aripile spate ale tractorului.

 

S-TECH

S-TECH – PRECIZIE. PRODUCTIVITATE. PROFITABILITATE.

Steyr S-Tech oferă soluții directe de agricultură de precizie pentru seria de modele Kompakt, cu tehnologie asistată GPS.

Sistemul de ghidare EZ-Guide 250, bazat pe bara luminoasă, ușurează activitatea șoferului, economisește combustibil și ore de muncă, și sporește profiturile printr-o planificare precisă și alte procese. Acest sistem profesional de ghidare GPS destinat tuturor utilajelor din ferma dvs. este prevăzut cu o interfață intuitivă de utilizator și este imediat gata de utilizare. Despachetați-l, instalați-l în cabină și sunteți pregătit pentru agricultură de precizie!

 

TRAIECTORIILE DREPTE ECONOMISESC BANI!

• carcasă robustă din aluminiu

• afișaj color 4,3 inch, luminos

• bară luminoasă pentru indicarea traiectoriei cu 15 LED-uri

• suportă traiectorii drepte și contururi

• receptor GPS de înaltă calitate AG 15

• ieșire pentru semnal de viteză disponibil pentru utilajele tractate

• modificare rapidă între diverse vehicule

• cartografiere și colaționarea datelor cu ajutorul interfeței USB

Etichete: steyr, kompaktDin aceeași categorie