Tractor Steyr PROFI CLASSIC


Acest model de bază din seria Profi Classic, cu unitățile de control mecanic, pompa hidraulică cu deplasament constant și plafonul coborât în dotarea standard, impresionează prin excelentul său nivel de funcționalitate. Mulțumită sistemului ecologic Hi-eSCR de pe motoarele turbo diesel de 4,5 litri (4-cilindri) și 6,7 litri (6-cilindri) cu răcire intermediară și injecție în rampă comună, aceste tractoare satisfac cu ușurință Nivelul IV al standardului de emisii UE, și astfel sunt capabile să garanteze o economie pe termen lung.

Cabina 

MEDIUL PERFECT DE LUCRU

La intrarea în cabina tractorului Profi Classic prin ușa cu deschidere largă, veți remarca imediat ce vedere vă oferă acest tractor. Mulțumită construcției cu patru stâlpi, sunteți înconjurat din toate părțile de componente monobloc de sticlă neîntreruptă de cadre, cu secțiunile inferioare înclinate spre interior. Aceasta înseamnă nu numai o rezistență suplimentară a cabinei și a ușii, ci și o cabină spațioasă care este unică în clasa sa. Mulțumită vizibilității panoramică excepționale, aveți în permanență la vedere spațiul de lucru, iar prin fereastra din plafon, prevăzută în dotarea standard, mișcările unui încărcător frontal sunt ușor de urmărit.

CONFORTUL PROFI CLASSIC

Plafonul coborât reprezintă dotarea standard, ca și sistemul de aer condiționat și scaunul operatorului cu suspensie pneumatică. Toate comenzile sunt dispuse ergonomic, astfel încât toate funcțiile pot fi controlate cu precizie și în mod intuitiv. Similar modelelor Profi, tractoarele Profi Classic sunt de asemenea disponibile cu cabină suspendată și osie frontală suspendată.

O ATMOSFERĂ DE LUCRU IDEALĂ

Pachetul standard de aer condiționat este disponibil și cu controlul automat al climatizării.

 NOAPTEA DEVINE ZI

Sistemul de lămpi de lucru LED asigură o excelentă vizibilitate chiar și după căderea nopții. În dotarea standard sunt prevăzute 4 lămpi de lucru LED în partea din față și din spate a plafonului cabinei. De asemenea, este disponibil un sistem opțional cu 4 lămpi de lucru LED, pe fiecare stâlp al cabinei, în față și spate. Intensitatea luminoasă de 2.000 lumen per lampă LED transformă noaptea în zi și asigură operarea eficientă și cu precizie a tractorului.

 

Motor

PUTERE MARE, CONSUM REDUS

Motoarele diesel cu control electronic gestionează fără efort toate operațiile de putere, chiar și la viteze de rotație reduse. Gama de produse Profi Classic acoperă în prezent o plajă a puterilor nominale între 116 și 145 cp. Zona principală de operare a motorului, între 1.500 și 1.900 rpm, este capabilă, mulțumită sistemului PowerPlus, să livreze o putere suplimentară de 34 hp în orice moment.

LIDERUL CLASEI SALE ÎN TEHNOLOGIA MOTORULUI

Putere folosită în cel mai inteligent mod. Mulțumită tehnologiei ECOTECH, motoarele modelului Profi Classic sunt lideri în clasa lor. Aici, profitabilitatea, productivitatea, conservarea mediului și managementul ultra-modern al energiei sunt îmbinate într-o simbioză perfectă: Datorită sistemului unic de tratament post-combustie Hi-eSCR, consumul de combustibil este optimizat, iar răspunsul în putere al motorului este îmbunătățit. Timpul optim al injecției de combustibil fără recircularea gazului de eșapament înseamnă că nici motorul și nici sistemul de răcire nu sunt supraîncărcate. Acesta înseamnă intervale de întreținere de 600 ore, întrecând toți concurenții. Acest sistem nu necesită filtre de particule, reducând astfel costurile de întreținere.

 

Transmisie si tren propulsor

EFICIENȚĂ PENTRU TOATE CERINȚELE

Aproape toate versiunile transmisiei Profi Classic sunt echipate cu inversor de sens și cu ambreiaj servo în 4 trepte. Există o opțiune de 16 x 16 viteze pentru viteze maxime de 40 km/h, și 17 x 16 viteze, tot pentru 40 km/h ECO sau respectiv 50 km/h.

Arborele prizei de putere de pe seria Profi Classic funcționează cu trei opțiuni de configurare a vitezei. Pentru a folosi la maxim puterea tractoarelor Profi Classic simultan în față și în spate, de exemplu la operarea a două echipamente de tuns iarba în față și în spate, este disponibil opțional un lift frontal cu arbore de priză montat în față pentru creșterea productivității.

Puterea modelelor Profi Classic poate fi transmisă pe sol și poate fi folosită în mod confortabil și cu mare precizie. Aceasta deoarece, similar managementului activ al tracțiunii, tractoarele prezintă alte câteva funcții care optimizează performanța virării și a frânării în toate situațiile.

TRANSMISIE 17 X16 PENTRU 50 KM/H SAU TRANSMISIE ECO 40 KM/H

Ambreiajul servo în patru trepte este disponibil cu a 17-a viteză pentru deplasare înainte, care permite tractorului să atingă viteze de până la 50 km/h. Versiunea ECO cu economisire de combustibil asigură o viteză respectabilă de 40 km/h. Transmisia cu 16 x 16 viteze este disponibilă opțional cu o treaptă reductoare. Aceasta permite tractorului să se deplaseze înainte cu o viteză de doar 190 m/h.

CARACTERISTICI EXCELENTE DE DEPLASARE.

Modelul Profi Classic este prevăzut cu o suspensie față care asigură un confort superlativ în deplasare și care sporește tracțiunea în timpul activităților de cultivare a solului. Cilindrul dublu este conectat la doi acumulatori de presiune. Aceștia asigură o cursă controlată a arcului de 105 mm. Toate osiile frontale sunt adecvate pentru ridicare frontală de sarcini grele și pentru operare cu încărcător frontal.

MANEVRABILITATE REMARCABILĂ

Designul suplu al motorului permite un unghi mare de virare. În combinație cu un unghi de fugă de 12 grade și apărătorile de noroi mobile, se obține o rază de virare minimă de 9,2 metri. Ceea ce înseamnă că tractorul STEYR Profi Classic prezintă o bună manevrabilitate chiar și în spații foarte înguste.

 

Priza de putere

TRANSMISIE EFICIENTĂ A PUTERII MOTORULUI

Priza de putere a tractoarelor Steyr Profi Classic oferă trei viteze selectabile și o configurație economică pentru minimalizarea consumului de motorină. Opțional, este disponibil un cuplaj frontal cu priză de putere, astfel încât întreaga putere a tractoarelor Profi poate fi folosită simultan în față și în spate – pentru operarea unei combinații de secerătoare frontală și secerătoare spate. Cu două accesorii diferite în față și spate, se pot combina operațiuni într-o singură trecere.

PRIZA DE PUTERE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ A MODELULUI PROFI CLASSIC

Priza de putere acționează complet independent și este acționată direct de către motor pentru a elimina pierderile de transmisie. Ambreiajul multi-disc cu răcire pe ulei garantează comutarea lină a prizei de putere, indiferent de sarcină. Sunt disponibile versiuni cu 6 și 21 came pe ax.

PORNIRE UȘOARĂ PENTRU UTILAJE GRELE

Funcția de pornire ușoară asigură faptul că forța de cuplu aplicată la activarea prizei de putere se acumulează treptat până la valoarea maximă atunci când senzorii detectează o inerție puternică de pornire. Este prevăzută o frână hidraulică, astfel încât accesoriile cu funcționare lină să nu continue operarea atunci când priza de putere este oprită.

 

Sistem Hidraulic

DEPĂȘIREA TUTUROR OBSTACOLELOR

Cuplajul și supapele hidraulice ale modelelor Steyr Profi Classic sunt acționate de cel mai modern sistem hidraulic OCLS (determinarea sarcinii cu centru deschis) sau CCLS (determinarea sarcinii cu centru închis) cu deplasamente nominale de între 80 și 113 l/min. Acest sistem garantează o performanță maximă la locul potrivit și la momentul potrivit. Este disponibil un debit de până la 95 l/min pentru fiecare dintre supape. Utilajele cu comenzi hidraulice încorporate pot fi conectate direct la placa Power-Beyond. Mulțumită configurației intuitive a comenzilor, cuplajele pot fi operate fără efort și în condiții de siguranță.

FLEXIBILITATE ASIGURATĂ DE PÂNĂ LA PATRU SUPAPE HIDRAULICE SUPLIMENTARE

Având conexiuni pentru până la patru supape hidraulice suplimentare, tractoarele Steyr Profi Classic satisfac o gamă largă de cerințe. Acestea sunt controlate mecanic la Profi Classic. Încărcătorul frontal opțional poate fi controlat confortabil și eficient cu ajutorul joystick-ului integrat în reazemul de braț.

 

S-TECH

EFICIENȚĂ ÎN ÎNTREAGA FAMILIE DE TRACTOARE

Traiectoriile drepte economisesc bani! Steyr S-Tech oferă soluții directe cu tehnologia de agricultură de precizie asistată GPS pentru seria de modele Profi Classic. Sistemul de ghidare cu bară luminoasă EZ-Guide 250 și ecran tactil ușurează activitatea șoferului, economisește combustibil și ore de muncă, și sporește profiturile printr-o planificare precisă și alte operații. Acest sistem profesional de ghidare GPS ,destinat tuturor utilajelor din ferma dvs., este prevăzut cu o interfață intuitivă de utilizator și este imediat gata de utilizare. Despachetați-l, instalați-l în cabină și sunteți pregătit pentru agricultură de precizie!

SISTEMUL EZ-PILOT™

Sistemul EZ-Pilot™ preia controlul volanului cu ajutorul motorului său electric integrat, scutindu-vă de stresul ajustării constante a volanului. Motorul este integrat în coloana de direcție pentru a asigura accesul neobstrucționat la toate indicatoarele, fără a limita spațiul pentru picioare. Atunci când sistemul este dezactivat, volanul poate fi acționat manual ca de obicei. Asigurând un nivel ridicat de precizie contra unui preț rezonabil, acesta reprezintă pachetul ideal de instalat pe un tractor existent.

Etichete: steyr, profi, classicDin aceeași categorie